انتخاب اشتباه پیمانکار یا برند سیستم دوربین مداربسته چه عواقبی دارد؟
شرکت صهبا با توجه به اجرای بیش از 3000 پروژه در سراسر کشور، با خطرات ناشی از عواقب انتخاب پیمانکار بیتجربه یا استفاده از برندهای نامعتبر دوربین آشناست.
برای نمونه، سارقان مسلح به یکی از شعب بانک ملی ایران در شهر شیراز دستبرد زدند و بر اثر درگیری، یکی از نگهبانان کشته شد. پس از بررسیهای فنی نیروی انتظامی، مشخص شد که پیمانکار کابلکشیهای دوربین را به صورت ناقص انجام داده و هیچ یک از کابلها به دوربین وصل نبوده است. در بسیاری از موارد، پیمانکار به علت عدم شناخت کافی از سیستم دوربین مداربسته و راهنمایی اشتباه به کارفرما با توجیه اقتصادی بودن موضوع و صرفهجویی، موجب گمراهی کارفرمایان میشود و یا برای سود مادی خود، از فراهم کردن بستر مناسب کابلکشی، داکت و لولهگذاری خودداری میکند و این موضوع باعث ایجاد اختلال فنی، اتصالی و حتی آتشسوزی در محل پروژه و خسارتهای مالی بسیار زیاد میشود. در صورتی که اگر از چندین متر کابل یا لوله یا داکت به اندازهی استاندارد و اصولی استفاده میشد، مال و جان افراد به خطر نمیافتاد.
در بخش «نمونههای نصب غیراستاندارد»، اقدام به شفافسازی ذهن کارفرما از نحوهی انجام اصولی پروژه و اشتباهات غیراصولی پیمانکاران کردهایم. عدم رعایت اصول ایمنی، نقص اطلاعات فنی، عدم اطلاع از استانداردهای اجرایی پروژههای مختلف، استفاده از کابلها و کانکشنهای غیراستاندارد، اشتباه در مسیریابی جهت بستر، استفاده از لوازم مصرفی ارزان قیمت جهت نصب مانند آداپتور، جعبهی تقسیم، فیش BNC، سوئیچ و... منجر به اجرای غیراستاندارد و حتی خطرساز برای یک مجموعه میشود و علاوه بر هدر دادن بودجهی کارفرما، امنیت محل پروژه را نیز به خطر خواهد انداخت.
همچنین استفاده از برندهای بیهویت و نامناسب، یکی دیگر از اشتباههای رایج در اجرای پروژهی دوربین مداربسته است. گاهی برای اینکه هزینهی پروژه اندکی کمتر شود، کارفرمایان محترم از برندهای نامعتبر و بیضمانت موجود در بازار استفاده میکنند. گرچه این انتخاب در آغاز، هزینهی پروژهی شما را کاهش میدهد، اما در آینده هزینههای جانبی دیگری دارد. در صورتی که با کمی هزینهی اضافه و استفاده از برندهای شناختهشده، میتوانید خرید خود را به سرمایه تبدیل کنید. برای انتخاب برند معتبر، باید به جزئیاتی همچون تولیدکننده، محل کارخانه، مدت زمان فعالیت و ... توجه کرد. متأسفانه به دلیل ضعف نظارت در این صنف، افراد سودجو توانستهاند با سوءاستفاده از اطلاعات کم کارفرمایان، محصولات بسیار ارزان و بیکیفیتی را بدون برند یا با برند تقلبی در بازار بفروشند. با این کار، برندهای معتبر دوربین نیز زیر سوال رفته و از ارزش آنها کاسته شده است.
شما میتوانید اصالت کالا را با جستوجوی نام و مشخصات محصول انتخابی در اینترنت بررسی کنید. برندهای معتبری ازجمله پاناسونیک، بوش، سونی و ... هنگام جستوجو در فضای مجازی، اطلاعات بسیاری را در رابطه با کشور عرضهکننده، نمایندگان قانونی، آمار و اطلاعات فنی به صورت کاملا حقیقی در وبسایتهای مختلف ارائه دادهاند. با مقایسهی این برندهای معتبر با برندهای بدون پشتوانه و ساختگی که اغلب تولید کشورهای آسیای جنوب شرقی هستند، میتوانید اطلاعات مناسبی را کسب کنید و هویت حقیقی آنها را بشناسید.